Rólunk

1. Az Ínyenc gondolata megszületett

Egy a gasztronómia iránt régóta rajongó, sok éves piaci múlttal rendelkező, többek közt rendezvényszervezéssel foglalkozó szereplőként (Vince Budapest Fesztivál, Hamu és Gyémánt, Vince Magazin) végre eljutottunk a régóta dédelgetett elhatározásig.

Itt az idő! Szeretnénk, ha mindenki, aki hozzánk hasonlóan a legszívesebben természetes, prémium élelmiszereket fogyaszt, végre kényelmesen, extra időbefektetés nélkül is szert tehetne ezekre, a leglágyabb kecskesajtoktól a legszebb színű húsokig. 

2. Mi is vezetett ehhez az elhatározáshoz?

Az igazi háztáji finomságokhoz sokszor csak több órányi autókázás árán lehet hozzájutni. Bár néha jól esik útra kelni, korán sem tehetjük ezt olyan gyakran, mint ahányszor szívesen fogyasztanánk a távolabbi tájak finom falatait. 

De nem csak a gourmet, hanem az egészségtudatos vásárlónak sincs könnyű dolga. Kijelenthetjük: rengeteg idő ma tiszta, ismert forrású, ízes élelmiszerhez jutni.

A minőségében kiemelkedő terméket előállítók a tömegtermékek árnyékában, a kedvenc prémium élelmiszereket keresők pedig a távolság és időhiány csapdájában voltak, nehezen találkozhatott a piac a kereslettel.

Egészen mostanáig, mert az Ínyenc megépíti azt a hidat, amely az igazán magas, termelői minőséget a te otthonodba is könnyedén eljuttatja, mindössze 2-3 munkanapon belül.