Hogyan működik

Egy olyan piactér vagyunk, ahol a termékére okkal büszke termelő és a friss, természetes ízeket kedvelő vásárló találkoznak.

Nem kell mást tenned, mint

  • Kiválasztani a kedvenceidet a termékek közül. A finomságok egy-egy csoportja (pl. sajtok, húsok, lekvárok) akár több nívós termelő választékában is szerepelhet, így érdemes alaposan szétnézned.

  • Egyetlen kártyás tranzakcióval, vagy utánvéttel elvégezni a fizetést.

  • 1-2 munkanap múlva fogadni a futárt és a megrendelt élelmiszereket. 

A termékeket egy hűtött központi raktárból küldjük el a számodra; így mindössze 1-2 munkanapba telik, míg a kiszemelt finomságokat már az otthonodban tudhatod.

Ha több eladótól rendelsz, akkor is csak 1 szállítási díjat fizetsz, hiszen egy csomagban fognak megérkezni hozzád a termelői finomságok. 

Az ország egész területén kiszállítunk, nem csupán a fővárosban.

Használd az okos keresőnket, vagy a "Termékek" menüt, hogy megtaláld a kedvedre való élelmiszereket.

A termelőket gondosan válogatjuk össze, annak érdekében, hogy a hazai piac legjobb és minőségibb kínálatát tudjuk az asztalodra tenni. A legtöbb termelőnk nem található meg a hiperláncokban, vagy a külföldi hátterű élelmiszer piactereken.


Minőség garancia

Az összes termék megfelel az élelmiszerbiztonsági előírásoknak, továbbá szavatosság ellenőrző rendszer is támogatja a raktárban a magas minőség megőrzését. Ha véletlenül mégis előfordulna minőségbeli hiányosság, akkor azonnal cseréljük a terméket díjmentesen.


Kérdésed van? Írj nekünk az ugyfelszolgalat@inyenc.hu email címre és azonnal válaszolunk!