Hogyan működik

Egy olyan piactér vagyunk, ahol a termékére okkal büszke termelő és a friss, természetes ízeket kedvelő vásárló találkoznak. A mi feladatunk, hogy a sokadik találkozás éppen olyan tökéletesen sikerüljön, mint a legelső.

Hogy a kamra nálad is friss élelmiszerektől illatozzon, nem kell mást tenned, mint

  • Kiválasztani a kedvenceidet a válogatott élelmiszerek sorából. A finomságok egy-egy csoportja (pl. sajtok, húsok, lekvárok) akár több nívós termelő választékában is szerepelhet, így érdemes alaposan szétnézned.
  • Egyetlen kártyás tranzakcióval, vagy utánvéttel elvégezni az összes termék és házhozszállítási díj kifizetését. Ne feledd, hogy minél nagyobb a rendelésed értéke, a szállítási költség annál kevesebb lesz! 
  • 2-3 munkanap múlva fogadni a szállítókat és a megrendelt élelmiszereket. 

A termékeket adott esetben az ország több pontjáról küldjük el a számodra; ennek ellenére mindössze 2-3 munkanapba telik, míg a kiszemelt finomságokat már az otthonodban tudhatod.

Ha több eladótól rendelsz, akkor előfordulhat, hogy több szállítási díjat kell majd fizetned. Ez azért van így, mert az ország egész területén kiszállítunk, nem csupán a fővárosban. Így tudjuk biztosítani azt, hogy minden magyar hozzáférhessen a minőségi élelmiszerekhez az ország minden tájáról.

Használd az okos keresőnket, vagy a "Termékek" menüt, hogy megtaláld a kedvedre való élelmiszereket, melyek révén különleges gasztronómiai élményben lesz részed. 

A termelőket gondosan válogatjuk össze, annak érdekében, hogy a hazai piac legjobb és minőségibb kínálatát tudjuk az asztalodra tenni.

Kérdésed van? Írj nekünk az ugyfelszolgalat@inyenc.hu email címre és azonnal válaszolunk!