Így gyógyulj természetesen, teakúrával!

2022/10/25Magyarországon a lakosság egészséges éveinek száma jelenleg kevesebb mint 60 év, ami jelentősen lemarad az európai országok átlagától. Ráadásul 2,5 millió ember szenved valamilyen krónikus betegségben, amelyek egészségesebb életmóddal elkerülhetőek lennének, mint például a magas vérnyomás- és cukorbetegség.Kiss László kistermelő is a saját bőrén tapasztalta meg, milyen törékeny kincs is az egészség. 2010 májusában diabétesszel diagnosztizálták és inzulin injekcióra kötelezték. Az eset annyira megrázta, hogy úgy döntött, nagymamája példáját követve a gyógynövényektől reméli a javulást. Eltökélte, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy elhagyhassa az injekciót.

Létrával és metszőollóval járva a környéket gyűjtötte össze a jótékony növényeket, amelyeket szárítva, egy kis aszalt gyümölccsel és fahéjjal keverve naphosszat kortyolgatott. A pozitív hatás pedig nem maradt el: nemcsak rohamosan javult az állapota, de a diéta és a teakúra megtartásával az injekciót is elhagyhatta. 


“Ekkor eldöntöttem, hogy mindenkinek segíteni fogok, aki hajlandó tenni egészségéért, aki bízik a gyógynövények csodás erejében. Hisszük, hogy az élet minden pillanata egy csoda, de ezt a csodát csak akkor élheted meg maradéktalanul, ha egészséges vagy.” - mondja László.
Így született meg a Delion gyógynövényes teakeverékek családja, melynek nem a tipikus gyógyteákat idézi, amin az ember minél hamarabb túl akar esni. László olyan  keverékeket alkot, melyeket egésznap szívesen kortyolgatunk. A jótékony gyógynövényeket természetes kivonatokkal és aszalt gyümölcsökkel kombinálta, melyeknek nemcsak a tea élvezeti értékét, de hatékonyságát is fokozzák.

László családjával közösen kutatja, melyik gyógynövény melyik szervre vagy krónikus betegségre fejt ki pozitív hatást Több, mint 12 féle termékcsaládjuk között szinte mindenki talál olyan hasznos keveréket, amely a megelőzést, egy krónikus betegség kiváltó okát vagy annak tüneteit enyhítheti. A jó hír pedig, hogy kiszereléseiket úgy alakították ki, hogy egy havi teakúra adagját rejtik a dobozok. Megjegyzés: 

Természetesen a teakeverék nem tudja megszüntetni a cukorbetegséget, de segíthet az inzulinrezisztencia csökkentésében és a különböző tünetek enyhítésében azok számára, akik a természetes gyógymódokat részesítik előnyben.

 

Értesülj a promóciókról és az új termékekről!