Itt a nyári borpiknik szezon 5

2021/05/30

Borjour – Borpiknik

A vb-döntő előtt is bevesszük a Szabadság teret! 10 top borászat, utcazenészek és az elmaradhatatlan bérelhető plédek várnak július 12-én és 13-án!

További extra, hogy előre lejátsszuk a vb-döntőt – borokkal és a magyarok részvételével! ???? Azaz minden vendégünk megkóstolhat vakon 3 bort: egyet-egyet a vb-döntőt játszó két országból, valamint egy magyart, majd mindenki leadhatja szavazatát, melyik bor tetszett a legjobban a három közül. 13-án este 11-kor pedig kihirdetjük a borvébédöntő eredményét! Reméljük, ezt már a magyarok nyerik! ????

Időpont: 2018. július 12-13, 17:00-23:30
Helyszín: Szabadság tér – Hütte Café, V.ker. Szabadság tér 10.
Ár: A helyszínre Belépő nincs – gyere be és nézz körül, a Hütte Café vár ételeivel, italaival, nagy teraszával!
Ha a borkóstolón is részt veszel, az alábbi lehetőségek közül választhatsz:
– kóstolópohár + welcome drink: 1000 Ft – a helyszínen vásárolható
– kóstolópohár + welcome drink + 3 világbajnoki bor: 2000 Ft – a helyszínen vásárolható
vagy 1500 Ft  – elővételben vásárolható a JÖVÖK gombra kattintva. (tetszőleges napra beválthatod júli.12. vagy 13-ra. Ha mindkét napra szeretnél jönni, 2 darabot vásárolj.)

A kiállítók borai KISKER ÁRON, 0,5 dl, 1 dl és palackos mennyiségben vásárolhatók, közvetlenül a kiállítóktól.

Borászatok (a sor még bővül): Cseri Pincészet, Pannonhalma; Dominium Pincészet, Mátra; Dúzsi Pincészet, Szekszárd; Hertzka Birtok, Balatoncsicsó; Gallay Kézműves Pince, Bükk; Joó Pincészet, Villány; Kamocsay Pincészet, Neszmély; Tornai Pincészet, Somló; Vinatus Pincészet, Villány; Zantho Borászat, Őrvidék